ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ
Η ιστοσελίδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Αν είστε άνω των 18 ετών παρακαλώ επιβεβαιώστε.
Πρέπει να είστε άνω των 18 προκειμένου να χρησιμοποιήσεται την εκάστωτε ιστοσελίδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί «cookies» έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.
+30 211 4010 715
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ €29 ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η εταιρία «easyHemp™ – powered by Hempoil® αναφερόμενη εφεξής ως «η εταιρία μας», «εμείς» «δικό μας», «easyHemp™» , είναι η μόνη ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της παρούσας ιστοσελίδας (εφεξής site).

Η χρήση του παρόντος site www.easyhemp.gr από τον χρήστη, εξαρτάται από την προηγούμενη κατανόηση, προσεκτική ανάγνωση και έγκριση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν για το σύνολο  του περιεχομένου, τις σελίδες και τα γραφικά, τις εικόνες, και όλα τα αρχεία που περιλαμβάνονται στο site. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τους παρόντες όρους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε  τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο του site μας. Οι παρόντες όροι δύνανται να αλλάζουν ή να τροποποιούνται κατά καιρούς και γι’ αυτό παρακαλείστε να ελέγχετε το περιεχόμενό τους πριν από την εκάστοτε χρήση του site μας. Η χρήση του site www.easyhemp.gr , μετά την τροποποίηση του περιεχομένου ορισμένων σελίδων, σημαίνει την άνευ όρων αποδοχή από τον χρήστη αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις παρακαλούμε όπως δεν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του site μας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης του site μας αποτελούν την πλήρη και ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ της εταιρίας μας και του χρήστη του site και δεσμεύουν μόνο αυτά τα δύο μέρη. Τυχόν τροποποιήσεις επί των παρόντων όρων και προϋποθέσεων θα αποτελούν αντικείμενο της άνω συμφωνίας από τη στιγμή που θα αποτυπώνονται εγγράφως και θα ενσωματώνονται στο παρόν κείμενο και θα ισχύουν από την επόμενη επίσκεψη του χρήστη και εφεξής. Η εταιρία μας δύναται να τροποποιεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση ή άδεια του χρήστη.

Ο χρήστης του site www.easyhemp.gr υποχρεούται να το χρησιμοποιήσει σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Αυτός ο δικτυακός τόπος προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση και συνεπώς δεν μπορεί να τροποποιηθεί, αναπαραχθεί, αντιγραφεί, διανεμηθεί, πωληθεί, μεταπωληθεί ή χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς. Σε περίπτωση τέτοιας ενέργειας, η εταιρία μας δικαιούται να σας απαγορεύσει την πρόσβαση στο site προσωρινά ή μόνιμα καθώς και να διεκδικήσει οποιαδήποτε άλλη ζημία της.

1. Εγγραφή στο site μας

Με την εγγραφή στο site μας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών και αποδέχεστε αυτοδικαίως ότι είστε σε θέση να αναλάβετε και εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας www.easyhemp.gr . Επιβεβαιώνετε επίσης ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε το site  σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που κατανοείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. 

Με την εγγραφή σας ή μη (επισκέπτης) στο site θα καταχωρίσετε υποχρεωτικά μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα και επώνυμο χρήστη, χώρα, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κωδικό, τηλέφωνο, έτος γέννησης και έναν κωδικό πρόσβασης (αν εγγραφείτε ως χρήστης) για την έγκυρη καταχώρηση μιας παραγγελίας ή/και τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Αποδέχεστε να τηρείτε εμπιστευτικά τα στοιχεία του λογαριασμού σας/όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης και να περιορίσετε την πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιοδήποτε άλλο μέσο χρησιμοποιείτε για την περιήγηση στο site μας (κινητό ή tablet) από οποιοδήποτε τρίτο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του λογαριασμού/ του ονόματος χρήστη ή/και του κωδικού πρόσβασής σας καθώς και οποιαδήποτε τυχόν οικονομική συνέπεια απορρέει από τη χρήση αυτή. Επιπλέον εγγυάστε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι αληθείς, ακριβείς, πλήρεις και επικαιροποιημένες.

Αν έχετε πρόσβαση στο site μας και το χρησιμοποιείτε για λογαριασμό κάποιου άλλου, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να δεσμεύσετε αυτό το άτομο ως το κύριο με όλους τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν και στο βαθμό που δεν έχετε την εν λόγω εξουσία συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε οι ίδιοι από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και αναλαμβάνετε την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από οποιαδήποτε εσφαλμένη ή μη εξουσιοδοτημένη  χρήση ή πρόσβαση στο site μας. 

Σε περίπτωση που  ανήλικος (κάτω των 18 ετών) τελικώς προβεί σε εγγραφή στο site μας δηλώνοντας ψευδώς ότι είναι ενήλικος, τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα του ανηλίκου είναι προσωπικά δεσμευμένα από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις της www.easyhemp.gr και αναγνωρίζουν πλήρως ότι αναλαμβάνουν ατομικώς οποιαδήποτε ζημία τυχόν ήθελε προκληθεί από την παράνομη και κατά παράβαση των παρόντων όρων χρήση του site.

2. Όροι και προϋποθέσεις αγοράς 

2.1. Επεξεργασία Παραγγελίας, Πολιτική Τιμών & Τροποποίηση παραγγελίας 

Η πραγματοποίηση της παραγγελίας σας νοείται ως σύμβαση εξ αποστάσεως και διέπεται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο του αρ. 4 του Ν. 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Με την καταχώρηση κάθε παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας και τις σχετικές πληροφορίες, όπως: (α) το προϊόν που παρήγγειλε κατ’ είδος/μονάδα κλπ., (β) τιμή, ποσό, ΦΠΑ (όπως ισχύει από την ελληνική νομοθεσία), (γ) τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης.

Οι τιμές των προϊόντων / αγαθών είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η easyHemp™ – powered by Hempoil® διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συγκατάθεση του πελάτη. Ανεξάρτητα από την τυχόν διαφοροποίηση των τιμών, ο πελάτης πληρώνει πάντα κατά την παραλαβή του προϊόντος / αγαθών την τιμή που συμφωνήθηκε κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας διευκρινίζεται ότι το www.easyhemp.gr εμφανίζει τις προβλεπόμενες τιμές σε ευρώ. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε σε άλλο νόμισμα θα εφαρμοσθεί η τρέχουσα ισοτιμία κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Οι τιμές είναι σταθερές σε σχέση με την παράδοση εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στο παρόν και δεν περιλαμβάνουν άλλους φόρους, τέλη, εισφορές ή άλλες παρόμοιες επιβαρύνσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με την εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών.

Οι αλλαγές στις παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές μετά την ολοκλήρωσή τους. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να τροποποιήσει μια παραγγελία, ο πελάτης πρέπει να ακυρώσει την παραγγελία (εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί) και να προχωρήσει στην τοποθέτηση νέας.

2.2. Τρόποι Πληρωμής

2.2.1. Πληρωμή μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.easyhemp.gr μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πληρώνοντας με οποιαδήποτε πιστωτική / χρεωστική κάρτα Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express και με απόλυτη ασφάλεια σε περιβάλλον secure server με τεχνολογία SSL με κρυπτογράφηση 256 bit. Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εισαγωγή των αληθών του στοιχείων και της πιστωτικής του κάρτας και αναγνωρίζει ρητά ότι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη σωστή χρήση της. Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

2.2.2. Πληρωμή μέσω της αντικαταβολής

Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αποστολής στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω του courier στην επιλεγμένη διεύθυνση αποστολής και πληρώνεται το αντίτιμο των προϊόντων της μετρητοίς κατά τη παραλαβή του δέματος από το πελάτη. Προς ενημέρωση, η μέθοδος της αντικαταβολής έχει έξτρα χρέωση ανά παραγγελία €1.50 και ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

2.2.3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης (εμβάσματος)

Αν επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας μέσω της επιλογής τραπεζικής μεταφοράς (εμβάσματος). Στην επιλογή αυτή προτείνεται να μας αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας (ID) στο πεδίο αιτιολογία κατάθεσης και να αποστέλλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο info@easyhemp.gr με θέμα “Τραπεζική Πληρωμή” για την ταχύτερη εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόλις η μεταφορά ολοκληρωθεί και υπάρξει επιβεβαίωση της κατάθεσης σας στο λογαριασμό μας. Οποιεσδήποτε επιπρόσθετες χρεώσεις πλην της τράπεζας μεταφοράς (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), χρεώνονται από την τράπεζα του πελάτη και τις επιβαρύνεται ο ίδιος.

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΙΒΑΝ: GR660110 1270 0000 1270 0211 720
BIC / SWIFT: ETHNGRAA
ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ

2.3. Τρόποι Αποστολής

2.3.1. Παράδοση δεμάτων

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του επιδεικνύοντας την προσωπική του ταυτότητα ή το διαβατήριο ή/και την πιστωτική/χρεωστική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Ο αγοραστής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το κόστος και τη μεταφορά των προϊόντων. Για την παράδοση της παραγγελίας ο αρμόδιος μεταφορέας (courier) θα πρέπει να πιστοποιεί την ταυτότητα του παραλήπτη με τα στοιχεία αγοραστή που έχει υποδείξει ο πελάτης στο www.easyhemp.gr κατά την παραγγελία του.

2.3.2. Έξοδα αποστολής και αντικαταβολών

Στην περίπτωση των εξόδων αποστολής, αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά στον πελάτη και προβάλλονται εμφανώς στο ταμείο, μετά την εισαγωγή της διεύθυνσης παράδοσης και επίσης στην ηλεκτρονική επικοινωνία που αποστέλλεται στον αγοραστή μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Ειδικότερα, για αποστολές στην Ελλάδα: 

Το έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα και ανεξαρτήτως όγκου και βάρους ανέρχονται στα €3,00 και για αγορές ύψους άνω των €29 η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει έξτρα χρέωση (κατόπιν συνεννόησης).

Για αποστολές στην Κύπρο:

Οι αποστολές παραγγελιών στην Κύπρο αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα €7 για πακέτα μέχρι 0.5kg και στα €12 για άνω των των 0.5kg και μέχρι των 2kg. Για πακέτα άνω των 2kg και μέχρι 5kg το κόστος αποστολής ανέρχεται στα €25.

2.3.3. Χρόνος παράδοσης

Ελλάδα:
 • Αττική: Εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών
 • Χερσαίοι προορισμοί: Εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών
 • Νησιωτική Ελλάδα: Εντός 2 – 4 εργάσιμων ημερών
 • Δυσπρόσιτες περιοχές: Συν 1 – 2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον των ανωτέρω αναφερόμενων ανά κατηγορία

Κύπρος: Εντός 4 – 7 ημερών
Ευρώπη: Εντός 4 – 7 ημερών
Αμερική: Εντός 8 – 12 ημερών
Ασία: Εντός 8 – 12 ημερών

2.3.4. Αποστολή την ίδια ημέρα

Στο www.easyhemp.gr σας παρέχουμε και τη δυνατότητα αποστολής των παραγγελιών την ίδια ημέρα για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι και της 15:00 μ.μ. το μεσημέρι.

2.3.5. Πληροφορίες και καθυστερήσεις ταχυμεταφορών

Η ομάδα της easyHemp™ λαμβάνει πολύ σοβαρά την ταχύτητα παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες και αποστολές προϊόντων ή αγαθών γίνονται αποδεκτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι εντολές που εκτελούνται μέσω του www.easyhemp.gr εξυπηρετούνται από τα κεντρικά γραφεία της Hempoil® Natural Products επί της οδού Αρτέμωνος 108 & Χίου στη Δάφνη Αττικής, Ελλάδα και αποστέλλονται κατά τις ώρες λειτουργίας της εταιρίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 π.μ. – 17:30 μ.μ.). Οι παραγγελίες που γίνονται κατά τη διάρκεια ειδικών προσφορών ή διακοπών εξαιρούνται. Eπίσης δεν εξυπηρετούμε παραγγελίες κατά τη διάρκεια των επισήμων αργιών που ισχύουν για την Ελλάδα.

Κάτω από κανονικές συνθήκες θα λάβετε τη παραγγελία σας εντός 1 έως 4 εργάσιμων ημερών (Ελλάδα). Για την αποστολή των παραγγελιών χρησιμοποιούμε τα ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ Courier) και ACS (Courier) και τα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν ή την επόμενη μέρα, εκτός αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Στη περίπτωση αυτή ο πελάτης ενημερώνεται μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εμάς και προγραμματίζουμε νέα ημερομηνία παράδοσης.

Η εταιρία μας στέλνει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, αλλά ορισμένες χώρες έχουν κανονισμούς εισαγωγής που καθυστερούν τη μεταφορά προϊόντων με βάση την κάνναβη ή/και την απαγορεύουν.Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον έλεγχο της  νομιμότητας των προϊόντων που παραγγέλνει με βάση την ισχύουσα νομοθεσία στην επιθυμητή χώρα αποστολής τους. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν οφείλει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημία τυχόν σας προκληθεί για τυχόν παρακρατήσεις δεμάτων σε χώρες που απαγορεύεται η πώληση προϊόντων κάνναβης με CBD.

2.3.6. Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις

 • Εάν επιθυμείτε η παράδοση της παραγγελίας σας να λάβει χώρα Σάββατο, θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας (checkout) και το κόστος ανέρχεται στα €4 επιπλέον του συνολικού ποσού.
 • Εάν επιθυμείτε πρωινή παράδοση μέχρι τις 10:00 π.μ., θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας (checkout) και το κόστος ανέρχεται €4 επιπλέον του συνολικού ποσού.

Επιπλέον, μπορεί να ισχύουν – ιδίως για την αποστολή εκτός Ελλάδος – πρόσθετοι φόροι, δασμοί, εισφορές, τέλη, έξοδα ή άλλες παρόμοιες χρεώσεις και συμφωνείται ρητά ότι αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

2.3.7. Γεγονότα Ανωτέρας Βίας

Η εταιρία μας δεν θα καθίσταται υπεύθυνη για παράβαση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με τους παρόντες όρους ή υπόχρεη προς αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας για τυχόν καθυστερήσεις ή αδυναμίες παράδοσης των προϊόντων στο χρήστη ή σε οποιονδήποτε άλλο τρίτο εάν και στο βαθμό που τέτοιες καθυστερήσεις ή αποτυχία παράδοσης οφείλονται σε περιστατικά που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, περιπτώσεων όπως:

 • δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, πλημμύρες, εκρήξεις, ατυχήματα
 • ταραχές, απεργίες, θεομηνίες
 • συμμορφώσεις με οποιαδήποτε νομοθετική ή κυβερνητική πράξη, ή οποιαδήποτε άλλη εν γένει αιτία την οποία δεν θα μπορούσε να προβλέψει ή δεν μπόρεσε να αποτρέψει, όπως ενδεικτικώς όταν η χώρα αποστολής απαγορεύει την εισαγωγή των αποστελλόμενων προϊόντων, νοουμένων των ανωτέρω ως ενδεικτικώς αναφερόμενων περιστατικών ανωτέρας βίας
 • ή/και αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου / email / sms για τυχόν πρόβλημα με τη παραγγελία του.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση προϊόντων / αγαθών εντός του προαναφερθέντος χρονοδιαγράμματος ή / και για  οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση ή / και αποτυχία παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας όπως προαναφέρεται, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για τη βέλτιστη εξυπηρέτησης σας ώστε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε έστω και με χρονική καθυστέρηση την παραγγελία σας.

2.4 Αλλαγές – Επιστροφές

Οι επιστροφές χρημάτων  θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που επέλεξε ο χρήστης / πελάτης κατά την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος. Η επιστροφή χρημάτων θα καταβάλλεται μόνο στο συγκεκριμένο πρόσωπο που ολοκλήρωσε την αγορά και πλήρωσε το αντίστοιχο ποσό υπό τους κατωτέρω όρους. 

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή Προϊόντων ή αγαθών με χρέωση της εταιρίας μας γίνεται αποδεκτή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Σε περίπτωση που η εταιρεία μας δεν εκτελέσει σωστά την παραγγελία μέσω του www.easyhemp.gr (λάθος κατά την καταχώριση της παραγγελίας, την τιμολόγηση ή την αποστολή). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης δεν θα πρέπει να αποδεχθεί να παραλάβει το προϊόν. Τα προϊόντα / αγαθά πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως σφραγισμένα και συσκευασμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να φέρουν αλλοιώσεις. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.).
 • Σε περίπτωση που, κατά την παραλαβή, ο πελάτης εντοπίσει οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν / αγαθό το οποίο σχετίζεται άμεσα με τα ουσιώδη συστατικά του, τη συσκευασία ή την ποιότητα του προϊόντος και το οποίο προφανώς δεν αποδίδεται σε υπαιτιότητα του πελάτη ή σε κακή ή εσφαλμένη χρήση του προϊόντος , η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν. Ο χρήστης πρέπει να μας ενημερώσει γραπτώς αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@easyhemp.gr εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος (ων), διαφορετικά ο πελάτης αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι χάνει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων χωρίς κανένα δικαίωμα εκ των υστέρων. Τα ελαττωματικά προϊόντα / αγαθά πρέπει να επιστραφούν απευθείας στην εταιρεία σε άριστη κατάσταση και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας προκειμένου να δικαιούστε την επιστροφή  των χρημάτων σας ή άλλως την αντικατάσταση του προϊόντος. Η απόφαση για τον προσδιορισμό του ελαττώματος και την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων σας θα υπάγεται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας μας. Μόλις εγκριθεί η αντίστοιχη αξίωσή σας για ελαττωματικό προϊόν, η εταιρία μας θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την αγορά του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αντίστοιχου προϊόντος.

Οποιαδήποτε έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση των προϊόντων καθώς και για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων / αγαθών ή για την επιστροφή προϊόντων / αγαθών λόγω εσφαλμένης καταχώρισης της παραγγελίας σας από υπαιτιότητα της εταιρίας μας, θα βαρύνουν εμάς τους ίδιους.

2.4.1. Σε κάθε περίπτωση που απλώς αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας και την αγορά σας, δικαιούστε και είστε ελεύθεροι να υπαναχωρήσετε από την αγορά εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@easyhemp.gr  Τα προϊόντα / αγαθά πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως σφραγισμένα και συσκευασμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να φέρουν αλλοιώσεις. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.). Η εταιρία μας θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος αγοράς σας και θα σας τα καταβάλει με το ίδιο μέσο πληρωμής που επιλέξατε κατά τον αρχικό χρόνο της συναλλαγής σας.  Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνονται εξ ολοκλήρου από εσάς. Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποια από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, δικαιούμαστε να μην δεχθούμε την υπαναχώρησή σας.

3. Εγγύηση, Ευθύνη και Αποζημίωση

3.1. Πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα είναι διαθέσιμες στο site μας, και παρέχονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές, οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο site είναι σωστές κατά το χρόνο που οι σχετικές πληροφορίες εισήχθησαν στο σύστημα. Ωστόσο, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν εγγυόμαστε ότι οι εν λόγω λεπτομέρειες, περιγραφές, φωτογραφίες των προϊόντων είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, ενημερωμένες, ή αλάνθαστες.

Οποιεσδήποτε τυχόν πληροφορίες εμφανίζονται στο www.easyhemp.gr σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα δεν προορίζονται να είναι ούτε πρέπει να ερμηνεύονται ως συμβουλές ή συστάσεις σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος.

Τα προβαλλόμενα προϊόντα στο site μας δεν τεκμαίρεται ότι θεραπεύουν ή αποτρέπουν οποιαδήποτε ασθένεια ή ιατρικό πρόβλημα και δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν άλλη θεραπεία ή ιατρική συμβουλή.

Τα προϊόντα που αγοράζετε μέσω του site μας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες χρήσης επί της συσκευασίας του εκάστοτε προϊόντος και παρέχονται από τον κατασκευαστή ή/και παραγωγό τους. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων, τυχόν αλλεργίες ή άλλες ειδικές παθήσεις, παρακαλούμε ανατρέξτε προσεκτικά στα περιεχόμενα του προϊόντος, στην ετικέτα του προϊόντος και στην ιστοσελίδα του εκάστοτε κατασκευαστή. Κάνουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι οι παραπάνω πηγές πληροφόρησης  θα απαριθμήσουν με ακρίβεια όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται.

3.2 Η εταιρία μας εγγυάται ότι, έως την ημερομηνία παράδοσης, τα προϊόντα πληρούν τις τυποποιημένες δημοσιευμένες προδιαγραφές του παραγωγού και έχουν ικανοποιητική διάρκεια ζωής από την ημερομηνία παράδοσης (με την επιφύλαξη των όρων 2.3.5 και 2.3.7.) και εφεξής, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του παραγωγού για τα αντίστοιχα προϊόντα.

3.3 Η εταιρία μας δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, όσον αφορά την εμπορευσιμότητα, την ομορφιά και την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τα προϊόντα.

3.4 Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® παρέχει λεπτομέρειες για τα προϊόντα μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® ως πωλητής των συγκεκριμένων προϊόντων έχει μόνον τις προβλεπόμενες εκ του νόμου υποχρεώσεις περί ευθύνης του πωλητή και υπό τους κατωτέρω αναφερόμενους ειδικούς περιορισμούς. Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® στο μέτρο της δικής της ευθύνης τηρεί πιστά τις προδιαγραφές σωστής αποθήκευσης, συντήρησης και μεταφοράς μέχρι των τελικό αποδέκτη.

3.5 Ευθύνη από τη χρήση Προϊόντων
Για τυχόν ελάττωμα του προϊόντος / αγαθού που προκαλεί οποιαδήποτε άμεση ζημιά στον χρήστη, η οποία σχετίζεται άμεσα με το περιεχόμενο, τη συσκευασία ή την ποιότητα του προϊόντος και η οποία προδήλως δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη ή εσφαλμένη χρήση του προϊόντος, ευθύνεται ο παραγωγός/ κατασκευαστής του προϊόντος, τα στοιχεία του οποίου (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) βρίσκονται στη συσκευασία του προϊόντος  και σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα διαθέσιμα στον χρήστη εάν ζητηθεί μέσω του www.easyhemp.gr

3.5.1 Εξαιρέσεις – Περιορισμός Ευθύνης (Disclaimer)

Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® δεν θα ευθύνεται βάσει αυτής της περιορισμένης εγγύησης αν κατά τον έλεγχο του ελαττωματικού προϊόντος  προκύψει ότι το εικαζόμενο ελάττωμα ή η δυσλειτουργία στο προϊόν δεν υπάρχει ή προκύπτει από:

 • Μη τήρηση της προτεινόμενης χρήσης, συντήρησης ή άλλων οδηγιών των εκάστοτε κατασκευαστών/παραγωγών.
 • Μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση ή αλλοίωση του προϊόντος.
 • Κατάχρηση, κακή χρήση, αμελείς πράξεις ή παραλείψεις πελάτη και προσώπων υπό τον έλεγχο του πελάτη, πράξεις τρίτων προσώπων ή γεγονότα ανωτέρας βίας όπως ορίζονται στο άρθρο 2.3.7. του παρόντος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ: ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ, Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΟΡΩΝ Ή ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΡΗΤΩΝ Ή ΣΙΩΠΗΡΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΤ’ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΩΝ Ή ΑΛΛΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΟΡΩΝ Ή ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΡΗΤΑ. Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  Ή ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται εκ του νόμου, η EasyHemp™ – powered by Hempoil® αποκλείει για την ίδια και τους προμηθευτές της κάθε ευθύνη, που βασίζεται σε σύμβαση  η αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), για συμπτωματικές, παρεπόμενες, έμμεσες, ειδικές ή ποινικές ζημίες οποιουδήποτε είδους  ή για την απώλεια εσόδων  ή εργασιών, την απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική ζημία που προκύπτει από ή σε σχέση με την πώληση, παράδοση, συντήρηση, χρήση, απόδοση, αδυναμία ή διακοπή των προϊόντων, ακόμα και αν η EasyHemp™ – powered by Hempoil® ή οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της (εάν υπάρχει τέτοιος) έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα επέλευσης τέτοιων ζημιών και περιορίζει  την ευθύνη της σε αποσκευή, ή αντικατάσταση ή σε επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Η παρούσα αποποίηση ευθύνης για ζημίες δεν θα επηρεάζεται εάν οποιοδήποτε δικαίωμα/αποζημίωση που παρέχεται στην παρούσα αποτυγχάνει να εκπληρώσει το βασικό σκοπό του.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Ορισμένες χώρες ή κράτη ή επαρχίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό των σιωπηρών εγγυήσεων ή τον περιορισμό των παρεπόμενων ή επακόλουθων ζημιών για ορισμένα προϊόντα που παρέχονται στους καταναλωτές ή τον περιορισμό της ευθύνης για σωματικές βλάβες, έτσι ώστε οι παραπάνω περιορισμοί και αποκλεισμοί να περιορίζονται αντιστοίχως σε σχέση με εσάς στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Όταν οι σιωπηρές εγγυήσεις δεν επιτρέπεται να αποκλειστούν στο σύνολό τους, θα περιορίζονται ανάλογα με τη διάρκεια της ισχύουσας γραπτής εγγύησης. Η παρούσα εγγύηση σας παρέχει συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα, τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το τοπικό δίκαιο.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του site μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικώς των, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, περιγραμμάτων, βίντεο, έργων, εικόνων, διαλόγων, μουσικής, προτεινόμενων υπηρεσιών, των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του παρόντος site, καθώς και οποιουδήποτε άλλου υλικού δημοσιεύεται σε αυτόν το site σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των μενού, ιστοσελίδων, εργαλείων, γραμματοσειρών, προγραμμάτων σχεδίασης της ιστοσελίδας, διαγραμμάτων, οι μέθοδοι, οι διαδικασίες, οι λειτουργίες και το λογισμικό που αποτελούν μέρος αυτής της ιστοσελίδας, καθώς και κάθε τροποποίηση που σχετίζεται με αυτό το συγκεκριμένο περιεχόμενο, αποτελούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας μας και των σχετικών δικαιούχων και διέπονται και προστατεύονται από το Eλληνικό δίκαιο (Νόμο 2121/1993, όπως τροποποιήθηκε από τους Νόμους  4212/2013 και Ν. 4481/2017 και ισχύει), το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από όλες τις συναφείς διεθνείς συμβάσεις. Επιπλέον, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα, τα domain names και τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο site μας, ανήκουν σε αυτόν τον ιστότοπο ή / και σε όλα τα σχετικά πρόσωπα τα οποία κατέχουν τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται χωρίς την έγγραφη συναίνεση της EasyHemp™ – powered by Hempoil® η αναπαραγωγή, η τροποποίηση ή αλλοίωση, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, καθ’ οιονδήποτε τρόπο του www.easyhemp.gr και του περιεχομένου του.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη από τους προαναφερθέντες όρους καταστεί αντίθετη προς τις γενικές διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας ή ακυρωθεί, ο όρος αυτός θα σταματήσει αμέσως να είναι έγκυρος και θα διαγραφεί από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιποι όροι του παρόντος. 

Για τη χρήση και εκμετάλλευση του υλικού που ανήκει σε τρίτους, ο τελικός χρήστης πρέπει να ζητήσει την έγγραφη άδεια των συνδεδεμένων προσώπων που κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα, προκειμένου ο τελικός χρήστης να αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης.

5. Εμπορικά σήματα και domain names

Η εταιρία EasyHemp™ – powered by Hempoil® είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης των λογοτύπων και των καταχωρημένων εμπορικών σημάτων καθώς και οποιουδήποτε άλλου σημείου που περιλαμβάνει τις λέξεις “easyHemp” “easyBrands” “easyfamilyofbrands” “HEMPOIL” “HEMPOILSHOP” και του domain name www.easyhemp.gr. Όλα τα άλλα σημεία που χρησιμοποιούνται για τη διάκριση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που πωλούνται, διαφημίζονται ή προωθούνται στο www.easyhemp.gr  και δημοσιεύονται στο site, είναι σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων ιδιοκτητών και χρησιμοποιούνται στο www.easyhemp.gr μόνο με σκοπό τη διάκριση, την περιγραφή και τη διαφήμιση των προϊόντων που πωλούνται, διαφημίζονται ή προωθούνται στο www.easyhemp.gr .

Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® και όλοι οι άλλοι κάτοχοι καταχωρημένων εμπορικών σημάτων έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης των εμπορικών σημάτων που τους ανήκουν αντίστοιχα.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση, χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρίας μας και οποιουδήποτε άλλου κατόχου των καταχωρημένων εμπορικών σημάτων που δημοσιεύονται στο site, να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εμπορικά σήματα για να διακρίνετε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Οποιαδήποτε παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση τέτοιων εμπορικών σημάτων απαγορεύεται και θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή όλων των προβλεπόμενων νομικών κυρώσεων. Τέτοια εμπορικά σήματα και οποιοδήποτε άλλο σήμα που αναρτάται στο www.easyhemp.gr δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιούνται για τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από τα διακριτικά γνωρίσματα ή τη φήμη αυτών των εμπορικών σημάτων ή κατά τρόπο που να βλάπτει τη φήμη του ίδιου του σήματος ή του  ιδιοκτήτη τους και γενικά, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τους προβλεπόμενους σκοπούς στο www.easyhemp.gr (αποκλειστικά προσωπική και μη εμπορική χρήση).

6. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος www.easyhemp.gr περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που δεν έχουν καμία σχέση με το www.easyhemp.gr  ή με τη HEMPOIL . Η EasyHemp™ – powered by Hempoil®δεν ελέγχει ή παρακολουθεί τέτοιες ιστοσελίδες τρίτων μερών ή το περιεχόμενό τους. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων ή / και για τους κανόνες που θεσπίζονται από αυτούς όσον αφορά το προσωπικό σας απόρρητο και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά την επίσκεψή σας σε αυτές τις ιστοσελίδες.

Συγκεκριμένα, η EasyHemp™ – powered by Hempoil® δεν ευθύνεται για: (i) τη διαθεσιμότητα ή την ακρίβεια τέτοιων δικτυακών τόπων ή πηγών, ή (ii) το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που υπάρχουν ή διατίθενται από τέτοιους ιστότοπους ή πηγές. Οι υπάρχοντες σύνδεσμοι (links) με τέτοιους ιστότοπους ή πηγές δεν συνεπάγονται καμία υποστήριξη της EasyHemp™ – powered by Hempoil® για τέτοιους ιστότοπους ή πηγές ή το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διατίθενται από τέτοιους ιστότοπους ή πηγές. Αποδέχεστε ότι είστε αποκλειστικώς υπεύθυνοι και αναλαμβάνετε όλους τους κινδύνους που προκύπτουν από τη χρήση των εν λόγω δικτυακών τόπων ή πηγών.

Παρακαλούμε, δώστε προσοχή όταν έχετε πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες μέσω των συνδέσμων που παρέχονται στο www.easyhemp.gr και διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου τους. Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν ισχύουν για τους ιστότοπους τρίτων.

Η ιστοσελίδα www.easyhemp.gr  παρέχει συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους αποκλειστικά για να βοηθήσει τους χρήστες της στην αναζήτηση και πλοήγηση στο Διαδίκτυο και να επιτρέψει συνδέσεις με άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Όταν η εταιρία μας παρέχει συνδέσεις με άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει πως παράλληλα συνιστά στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δεν παρέχει εγγυήσεις για το περιεχόμενό τους ή για τις υπηρεσίες και τα προτεινόμενα προϊόντα που παρέχονται και πωλούνται από αυτές τις ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο στους χρήστες του Δικτύου.

7. Σύνδεσμοι στο site «www.easyhemp.gr»

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με την εταιρεία EasyHemp™ – powered by Hempoil® στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@easyhemp.gr εάν ενδιαφέρεστε να συνδέσετε την αρχική σελίδα του www.easyhemp.gr με άλλες ιστοσελίδες που μπορούν να είναι προσβάσιμες στο κοινό. Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για να ζητήσετε τη συγκατάθεσή μας για σύνδεση με το www.easyhemp.gr .

Η εταιρία μας  δύναται να παρέχει δωρεάν συνδέσμους προς το www.easyhemp.gr και σε μη αποκλειστική βάση, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Η εταιρία μας δικαιούται να αντιταχθεί σε ορισμένους συνδέσμους στον ιστότοπό της σε περίπτωση που ο αιτών που προτίθεται να ενεργοποιήσει συνδέσμους στην ιστοσελίδα www.easyhemp.gr έχει υιοθετήσει στο παρελθόν αθέμιτες εμπορικές ή επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες δεν υιοθετούνται γενικά ή δεν γίνονται αποδεκτές από τους φορείς της αγοράς ή ο αιτών έχει προβεί σε δραστηριότητες αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι της εταιρίας μας ή των προμηθευτών μας ή η εταιρίας μας έχει βάσιμες υποψίες ότι ο αιτών θα μπορούσε να υιοθετήσει τέτοιες πρακτικές ή δραστηριότητες στο μέλλον. Σε γενικές γραμμές, η easyHemp™ – powered by Hempoil® διατηρεί το δικαίωμα να αντιταχθεί σε ορισμένους συνδέσμους στον ιστότοπό της κατά την αποκλειστική της κρίση. Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύεται η ανάρτηση deep links στο www.easyhemp.gr ή η χρήση μη εγκεκριμένων meta-tags χωρίς τη συγκατάθεση της “easyHemp™ – Hempoil®.

8. Αποποίηση ευθυνών (disclaimer) σχετικά με το περιεχόμενο

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμποδίσει τη δημοσίευση στο site μας περιεχομένου που περιγράφει ή αναπαριστά καταστάσεις που μπορεί να κριθεί από τον εκάστοτε χρήστη του site ότι παραβιάζουν τις πεποιθήσεις και τα δικαιώματά του. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία μας δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα του site είναι κατάλληλα ή νόμιμα σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που αυτά τα περιεχόμενα θεωρούνται παράνομα σε ορισμένες από αυτές τις χώρες, παρακαλούμε να μην έχετε πρόσβαση στο site μας και, αν εσείς επιλέγετε να εμείνετε στη χρήση του site μας, σας ενημερώνουμε ότι η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.easyhemp.gr θα είναι υπό την αποκλειστική και προσωπική σας ευθύνη. 

Ωστόσο, η εταιρία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται από στο site μας.

Επιπλέον, η εταιρίας μας δεν μπορεί να  σας εγγυηθεί ότι το site θα λειτουργεί συνεχώς, χωρίς διακοπές και λάθη λόγω της σύνδεσης στο Internet. Σε περίπτωση προβλήματος στη χρήση του site, επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@easyhemp.gr

Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την πρόσβασή σας στο site, στο μέτρο του δυνατού. Ταυτόχρονα, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ή ελέγξτε ότι κάθε συσκευή για σύνδεση στο Internet έχει ενεργοποιηθεί σωστά, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης στο Internet.

Παρόλο που η εταιρία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ομαλή πρόσβαση στο site της, ενδέχεται το internet να μην επιτρέψει τη λειτουργία του www.easyhemp.gr χωρίς διακοπές ή ασυνέχειες λόγω ενημέρωσης του ιστότοπου.

Η EasyHemp™ – powered by Hempoil® έχει θεσπίσει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των υπηρεσιών στο site www.easyhemp.gr την ακεραιότητα των δεδομένων κίνησης και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, προκειμένου να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση σε δεδομένα, καθώς και για την πρόληψη κινδύνων διάδοσης, καταστροφής και απώλειας δεδομένων και εμπιστευτικών/ μη εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες του site και για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης πρόσβασης σε αυτά τα δεδομένα και τις πληροφορίες.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ή ΥΠΟΧΡΕΟΙ (ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ) Ή ΆΛΛΩΣ), ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (α) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, (β) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ή ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, (γ) ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΆΛΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, (δ) ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, (ε) ΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΒΛΑΒΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ Ή ΑΠΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ, (στ) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή (ζ) ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣ (ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ, ΤΥΧΑΙΑ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ) ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ).

9. Αποζημίωση

Αυτό το τμήμα σας υποχρεώνει να μας προστατεύσετε και να μας αποζημιώσετε από οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες που προκλήθηκαν από εσάς. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε τη EasyHemp™ – powered by Hempoil®και τους συνεργάτες της, τους διαδόχους της, της τυχόν θυγατρικές της και συνδεδεμένες με αυτήν εταιρίες, τους υπαλλήλους της και τους διευθυντές της, καθώς και τους τυχόν διαδόχους αυτών, και όλους εν γένει τους προστηθέντες αυτής, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιές ή κόστη (συμπεριλαμβανομένων εύλογων αμοιβών δικηγόρων και εξόδων) που προκύπτουν από ή σχετίζονται με (i) την πρόσβασή σας, τη χρήση ή την κακή χρήση οποιασδήποτε από τις παρεχόμενες στο www.easyhemp.gr υπηρεσίες, (ii) την παραβίαση ή φερόμενη ως παραβίαση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων εν συνόλω, ή (iii) οποιαδήποτε παραβίαση από εσάς οποιωνδήποτε εφαρμοστέων νόμων ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της παραβίασης ή της παράνομης κατοχής  ή εκμετάλλευσης οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου μέρους ή οποιουδήποτε δικαιώματος της easyHemp™ και HEMPOIL, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικού σήματος, διπλώματος ευρεσιτεχνίας, εμπορικού απορρήτου, περιουσιακού δικαιώματος, ιδιωτικού απορρήτου ή άλλου τυχόν ιδιοκτησιακού δικαιώματος.

10. Πολιτική Απορρήτου

11. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης, καθώς και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ιστοσελίδας μας, διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Η σωστή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ρυθμίζεται από το ελληνικό και ενωσιακό δίκαιο και ειδικότερα από τον Κανονισμό 2016/679 της ΕΕ που διέπει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και από τον αντίστοιχο ελληνικό νόμο υπ’ αριθμό 4624/2019 που θεσπίστηκε κατ’ εφαρμογή του άνω Κανονισμού. Επίσης διέπονται από τον νόμο 2251/1994 όπως κωδικοποιήθηκε από την Υ.Α. 5338/2018, που διέπει την προστασία του καταναλωτή. Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά μεταξύ των χρηστών και της εταιρίας μας, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και τα δικαστήρια των Αθηνών είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς . 

Επιπλέον, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΕ, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την κοινή Υπουργική Απόφαση 70330/2015, η επιλογή ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών είναι πλέον διαθέσιμη μέσω της διαδικασίας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών («Alternative Dispute Resolution») σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν ο χρήστης έχει πρόβλημα με μια αγορά που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και διαμένει στην Ε.Ε., μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο “Επίλυση διαφωνιών μέσω διαδικτύου” για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Ο Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι ο ακόλουθος: Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδος (ECC ΕΛΛΑΔΟΣ), διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 144, 11471, Αθήνα. Οι αριθμοί τηλεφώνου είναι οι εξής: +30 2106460284, +30 2106460784 και email: info@eccgreece.gr.

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον άνω φορέα για πλήρη καθοδήγηση σχετικά με ολόκληρη τη διαδικασία υποβολής και επεξεργασίας της καταγγελίας του.

12. Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το www.easyhemp.gr ,  επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή σχετίζεται με τα προϊόντα που παρουσιάζονται και πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να απευθύνεστε στο email: info@easyhemp.gr ή στο τηλέφωνο +30 2114010715 (Δευτέρα με Παρασκευή, 9:30 – 17:00).

To Καλάθι σου

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Χάσατε τον κωδικό;
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Εγγραφή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε μοναδικές προσφορές και νέα!