ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ
Η ιστοσελίδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Αν είστε άνω των 18 ετών παρακαλώ επιβεβαιώστε.
Πρέπει να είστε άνω των 18 προκειμένου να χρησιμοποιήσεται την εκάστωτε ιστοσελίδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί «cookies» έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.
+30 211 4010 715
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ €29 ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Mighty vaporizer

330.00

100% Φυσικό
Ασφαλής CBD
Χωρίς THC

Mighty

ΝΕΟ μοντέλο: Αυτή είναι η τελευταία έκδοση (2017 / V2), η οποία διαθέτει βελτιωμένη μπαταρία με 20% περισσότερη ισχύ.Το mighty είναι το αποτέλεσμα των ετών ανάπτυξης από τους ηγέτες της Γερμανικής βιομηχανίας Storz και Bickel και παρέχει στον χρήστη μια πραγματικά μοναδική εμπειρία εξάτμισης. Όπως και ο αδερφός του, ο Crafty, ο Mighty είναι χτισμένος για να διαρκέσει και να εντυπωσιάσει.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 14:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Αποστολή την ίδια μέρα
?
Δωρεάν μεταφορικά από 29€
Εταιρία:

Mighty

ΝΕΟ μοντέλο: Αυτή είναι η τελευταία έκδοση (2017 / V2), η οποία διαθέτει βελτιωμένη μπαταρία με 20% περισσότερη ισχύ.

Το mighty είναι το αποτέλεσμα των ετών ανάπτυξης από τους ηγέτες της Γερμανικής βιομηχανίας Storz και Bickel και παρέχει στον χρήστη μια πραγματικά μοναδική εμπειρία εξάτμισης. Όπως και ο αδερφός του, ο Crafty, ο Mighty είναι χτισμένος για να διαρκέσει και να εντυπωσιάσει.

Το Mighty διαθέτει μια φωτεινή οθόνη LED που δείχνει τη ρυθμισμένη και τρέχουσα θερμοκρασία. Η λειτουργία με τρία κουμπιά καθιστά πολύ εύκολη τη χρήση και μια προειδοποίηση κραδασμών θα ειδοποιεί διακριτικά τον χρήστη όταν έχει φτάσει η επιθυμητή θερμοκρασία.

Ισχυρές διπλές μπαταρίες ιόντων λιθίου

Το Mighty αποκαλύπτει την πραγματική του δύναμη στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Δύο ισχυρές ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου εξασφαλίζουν εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση και επιτρέπουν ώρες εξάτμισης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της φόρτισης, μετατρέποντάς την σε αποτελεσματικό εξατμιστή οικιακής χρήσης.

Έξυπνο σχέδιο

Όπως οι φημισμένοι εξατμιστήρες Volcano (home), το Mighty διαθέτει έξυπνο (και στιβαρό) σχεδιασμό. O δίσκος φόρτωσης του Mighty μπορεί να προσπελαστεί με ολίσθηση σε κίνηση 90 °. Έρχεται επίσης με το μοναδικό λεγόμενο ‘βοήθημα πλήρωσης’, ένα μεγάλο δίσκο που συνδέεται με τον παρεχόμενο μύλο και απλοποιεί την πλήρωση του μπολ.

Επιπλέον, τα περισσότερα εξαρτήματα που απαιτούν τακτικό καθαρισμό είναι εύκολο να διαχωριστούν. Περιλαμβάνεται επίσης μια βούρτσα καθαρισμού.

Έλεγχος θερμοκρασίας ακριβείας

Ένας ακριβής ψηφιακός μετρητής θερμοκρασίας επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει τη θερμοκρασία οπουδήποτε μεταξύ 40 ° C και 210 ° C. Η οθόνη LED δείχνει την τρέχουσα και τη ρυθμισμένη θερμοκρασία καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας. Πατώντας (ή κρατώντας) τα μεγάλα πλήκτρα συν και μείον η θερμοκρασία μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί.

Κατασκευάστηκε στη Γερμανία

Όπως όλα τα προϊόντα Storz και Bickel, ο Mighty εξατμιστης κατασκευάζεται στη Γερμανία και έχει πιστοποιηθεί από το Γερμανικό TÜV. Την συμμόρφωση με τα Ευρωπαϊκά και Βορειοαμερικανικά πρότυπα και κανονισμούς για οικιακές συσκευές. Χρησιμοποιούνται μόνο τα ασφαλέστερα υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχοντας στον χρήστη μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία.

Περιλαμβάνεται

1x ισχυρός εξατμιστήρας

1 x τροφοδοτικό

1 x υγρή βάση

3 x ανταλλακτικές οθόνες

1 x βούρτσα καθαρισμού

1 x μύλος με βότανα

1 x βοηθητικό πλήρωσης

1 x σύνολο εφεδρικών δακτυλίων στεγανοποίησης

1 x εγχειρίδιο οδηγιών

To Καλάθι σου

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Χάσατε τον κωδικό;
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Εγγραφή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε μοναδικές προσφορές και νέα!